Prezentare

aici alternative text

La Clinica de kinetoterapie Eurokinetic am construit o echipa de kinetoterapeuti grijulii, pasionati de profesia noastra si concentrati pe a ajuta oamenii.

Investim in noi insine ca profesionisti, actualizandu-ne constant cunostintele, revizuind cele mai recente cercetari, participand la cursuri si dezvoltandu-ne abilitatile de tratament.

Abordarea noastra in echipa inseamna ca fiecare kinetoterapeut se poate concentra asupra domeniului care il pasioneaza, cum ar fi kinetoterapie sportiva, sanatatea femeii, kinetoterapie neurologica, pediatrie.

Aceasta pregatire, cunostinte si abilitati variate in cadrul echipei noastre inseamna ca, indiferent de problema dvs. va putem ajuta sa va recuperati independenta in cel mai scurt timp.

Va rugam sa aruncati o privire pe site-ul nostru pentru a cunoaste echipa noastra si pentru a afla mai multe despre serviciile specifice pe care le oferim. Incercam in mod constant sa actualizam si sa imbunatatim site-ul nostru. Daca aveti intrebari, va rugam sa ne sunati la clinica sau sa ne trimiteti un e-mail prin pagina noastra de contact.

Misiunea Eurokinetic


Misiunea noastra este aceea de a ajuta fiecare persoana care intra in sala noastra, indiferent pentru ce veniti la noi, fie ca este vorpa despre afectiuni ale piciorului, ale coloanei cervicale, sau afectiuni neurologice, vom lua in considerare intregul dumneavoastra corp si vom asculta intreaga dumneavoastra poveste.

De cele mai multe ori descoperim ca mai multe zone se conecteaza impreuna in moduri uimitoare. Oamenii sunt adesea socati ca durerile lor de spate ar putea fi legate de o entorsa de glezna pe care au facut-o cand erau adolescenti. Sau ca problema la umar ar putea proveni dintr-o problema cu coastele. Este cu adevarat uimitor cat de conectat este totul in corp.


La ce sa te astepti cand vi la noi:

Va vom asculta povestea. In primul rand, va vom asculta povestea, astfel incat sa intelegem nu numai care este problema, ci si ce doriti sa obtineti. Apoi vom pune o multime de intrebari despre tine si corpul tau, cum ar fi afectiuni din trecut, operatii anterioare, ce faci in fiecare zi, ce exercitii faci etc. Unele dintre aceste intrebari pot parea uneori putin ciudate, dar credeti-ne ca sunt importante, deoarece ne ajuta sa intelegem toate lucrurile care ar putea contribui la problema dvs.

Evaluare. Vom folosi multe, instrumente de evaluare pe care le avem pentru a evalua ceea ce avem nevoie. Indiferent pentru ce veniti, nu vom evalua doar zona de ingrijorare, ci si restul corpului dumneavoastra.

Educatie. Ne vom asigura ca intelegeti ce se intampla in corpul dumneavoastra. De asemenea, ne vom asigura ca intelegeti toti factorii contributivi si modul in care totul se conecteaza.

Tratament. Acesta poate implica relaxarea muschilor contractati, masaje ale tesuturilor moi sau mobilizari.

Dotari sala kinetoterapie


Spatiul in care isi desfasoara activitatea EUROKINETIC este un spatiu aerisit de peste 280 mp. cu o inaltime de 4 m., un spatiu ce beneficiaza de lumina naturala pe tot parcursul zilei.

Spatiul se afla intr-o locatie centrala, usor accesibila, si foarte aproape de mijloace de transport .


Sala este dotata cu echipamente profesionale:

- multifunctional, pentru un antrenament diversificat, prezinta bara ondulata si curea de mana/picior pentru exercitii prin cabluri de extindere si scripeti. In cazul exercitiilor, se acopera majoritatea grupelor musculare. Se foloseste pentru tonifierea musculaturii;

- biciclete ergometrice cu scaun orizontal si spatar ajustabil, foarte comoda mai ales pentru persoanele care sufera de afectiuni ale coloanei vertebrale, dar si pentru recuperarea unui traumatism in zona membrelor inferioare;

- paturi kineto special concepute pentru diverse proceduri folosite in recuperarea medicala;

- banca abdomene, permite tonifierea musculaturii abdominale;

- stepper, indicat pentru stimularea sistemului cardiovascular, dotata cu maner ergonomic care permite schimbarea in siguranta a pozitiei corpului in timpul exercitiului;

- spaliere, indicate pentru intinderea musculaturii prin mentinere, tonifiere;

- saltele groase, care inlesnesc executarea comoda a tuturor exercitiilor;

- aparate pentru antrenarea fiecarei grupa musculara;

- roata kineto, folosita mai ales in afectiunile umarului;

- aparat STAIR MASTER, un aparat care simuleaza urcarea scarilor si antreneaza aproape toate grupele musculare.

- accesorii, care includ gantere de diferite greutati pentru maini si picioare, benzi elastice, mingi cauciuc de diferite circumferinte, disc terapeutic pentru echilibru, bastoane lemn pentru corectarea pozitiei coloanei, etc..

Servicii de kinetoterapie


Serviciile noastre se adreseaza urmatoarelor tipuri de afectiuni:

- Afectiuni ale sistemului nervos central (boala Parkinson, tetrapareze, parapareze, scleroza multipla);

- Afectiuni reumatismale de tip inflamator (poliartrita reumatoida, sechele post-reumatism articular, osteoartrita, spondilartropatii, artrita reumatoida);

- Afectiuni reumatisme degenerative (spondiloza, coxartroza, artroza);

- Afectiuni ale sistemului nervos periferic (nevralgii, pareze, neuropatii, polineuropatii);

- Afectiuni vasculare periferice (arteriopatii periferice, tulburari ale circulatiei venoase periferice, boala varicoasa, trombofilia);

- Stari postoperatorii (stari post traumatism cranio-central sau vertebro-modular, artroplastii – cum ar fi protezele la sold, genunchi sau umar).